Ротари клуб - Троян награди абитуриенти

Президентът на Ротари клуб – Троян, Лалю Драголов с наградените (отляво надясно): Диана Тодорова, Лидия Ковачева, Биляна Цонкова и Васил Чакърски. Президентът на Ротари клуб – Троян, Лалю Драголов с наградените (отляво надясно): Диана Тодорова, Лидия Ковачева, Биляна Цонкова и Васил Чакърски.

За осми път Ротари клуб – Троян, връчи своите традиционни награди за средно образование - грамота и парична премия.

Наградата се връчва на абитуриенти за изявени дарби и постижения в областта на науката, изкуството и спорта по предложение на педагогическите съвети на средните училища на територията на община Троян.

На официална церемония преди дни президентът на клуба за 2022/2023 Лалю Драголов приветства номинираните ученици и разказа за дейността на Ротари, след което всеки от тях се представи.

Носителите на наградите тази година (подредени по азбучен ред) са: Биляна Светлинова Цонкова - СУ "Св. Климент Охридски", Васил Иванов Чакърски - ПГМЕТ "Акад. Ангел Балевски", Диана Николаева Тодорова - НУПИ "Проф. Венко Колев", Лидия Стефанова Ковачева - СУ "Васил Левски".

След връчването на призовете Лалю Драголов пожела на всички наградени да продължат своя път напред в живота и да станат професионалисти в своите области на развитие, да се утвърдят като лидери в обществото.

"И както народната мъдрост казва: "Всеки камък си тежи на мястото", развивайте се и споделяйте своя опит и ценности в България, родината ни има нужда от такива като вас - успешни и амбициозни. И не забравяйте Троян!", ги призова президентът на Ротари клуб - Троян.

Всички наградени получиха и подарък от троянския ротарианец Цанко Лингорски - неговата стихосбирка "Илюзия, наречена живот".

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2023 Вестник "Троянски глас"