В Троян започва вторият етап на благотворителната инициатива „Бягай с нас и спаси живот“

Участници в кроса „Бягай с нас и спаси живот“, провел се в Троян на 1 октомври. Участници в кроса „Бягай с нас и спаси живот“, провел се в Троян на 1 октомври. Снимка: Фейсбук/Сдружение "Троян в бъдещето"

Над 170 участници и 5065 лв. събра благотворителният крос в подкрепа на борбата с рака на гърдата „Бягай с нас и спаси живот“. Спортната проява, която се проведе в Троян на 1 октомври, бе организирана от сдружение „Троян в бъдещето” съвместно с Община Троян и общинската Многопрофилна болница за активно лечение (МБАЛ) „Д-р Георги Стоев-Шварц”.

Два дни по-късно инициаторите от Сдружението предадоха на партньорите от лечебното заведение събраната сума, с което бе финализиран първият етап на благотворителната инициатива.

Предстои втори етап - провеждане на безплатни профилактични прегледи от страна на МБАЛ – Троян, на желаещите по следния график:

✅Прегледите ще се провеждат всеки понеделник и четвъртък от 14:00 до 16:00 часа;

✅В кабинет №15 в поликлиниката до клиничната лаборатория;

✅ Прегледите ще се извършват след предварително записване на телефон 0888546196.

„Благодарим на всички дарители, доброволци и на всички включили се с принос към каузата, за тяхната съпричастност и човечност. Завършваме с едно обещание: Инициативата "Бягай с нас и спаси живот" ще продължи и след края на месеца! Как? Ще разберем след 31.10.2023 г.“, съобщават организаторите от сдружение „Бъдеще за Троян“ на страницата си във фейсбук.

На снимките в галерията:

Участници в кроса „Бягай с нас и спаси живот“, провел се в Троян на 1 октомври.

На 3 октомври представители на сдружение „Троян в бъдещето“ предадоха събраните от благотворителната инициатива 5065 лв. на партньорите от МБАЛ „Д-р Георги Стоев-Шварц“.

Снимки: Фейсбук/Сдружение "Троян в бъдещето"

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"