Зов за помощ: Да помогнем на Деси от Ловеч

Да помогнем на Деси – такава молба постъпи в Община Ловеч. Става дума за 35-годишната Десислава от град Ловеч.

Майката на Деси претърпява трудово злополука, получава инсулт, след които се налага Десислава да поеме всички грижи за нея. От това самата тя качва много своите килограми, които вече й пречат да се движи и да живее нормално. Изпада в тежко състояние, физическо и психическо. Към момента вече има и рани от залежаване.

Животът им се променя драстично и в момента имат огромна нужда от подкрепа. Живеят единствено с пенсията на възрастната жена, която не им стига за нищо.

Имат кредити, които са станали предсрочно изискуеми и с лихвите сумите, които им търсят са в пъти по-големи. Наложени са им и запори.

Нуждаят се от спалня за Десислава, от комплект завивки, чаршафи, възглавници. Имат нужда от средства за храна, битови разходи и лекарства.

Търси се и енергоспестяващ уред за отопление, за да имат на какво да се топлят в предстоящата зима. Търсят се дрехи, размер 4-5 пъти XL, панталони - 5-6 пъти ХL. Обувки 42 номер.

Необходими са им всякакви хигиенни материали: мокри кърпи, (бебешки кремове, тъй като другите с алкохол дразнят много кожата й заради раните) пудри, кремове, и всичко, подходящо за подсичане.

Десислава има огромно желание да оправи живота си и отново да поеме по своя път.

Много е важно да се яви на прегледи, но поради липса на средства, не се е явявала на никакви, а трябва да си прегледа жлезата, да се направят изследвания и евентуално ТЕЛК.

Има нужда от превоз на жената до Плевен и организация за час за прегледи. Ако има лекари, които могат да ни съдействат, ще им бъдем изключително благодарни.

Деси няма и здравни осигуровки.

Десислава има баща, който се опитва да им помага, но самият той е възрастен и без постоянна работа, работи където каквото има и не могат да се справят сами, особено с предстоящата зима.

Всеки, който желае, може да подкрепи каузата за Деси и нейното семейство чрез сметка:

BG60STSA93000027878362

Банка ДСК/STSABGSF

За Подай ръка ЗГЩБ/Give a Hand ZPDB

Основание: Дарение за Подай ръка -10

PayPal: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Всеки, който желае, може да подкрепи семейството и лично.

Свържете се с нас на 0893/025-067 и колегите ще Ви съдействат напълно с всичко, което Ви е необходимо. Лични данни публично/онлайн не предоставяме, за да гарантираме сигурността и спокойствието на хората (не всеки е добронамерен). Може да изпратите дарение и чрез куриер до семейството или в посочения офис.

ОБЩИНА ЛОВЕЧ

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"