Стелиян Ангелов от Троян има нужда от помощ!

37-годишният Стелиян Ангелов от Троян има спешна нужда от събиране на средства за лечение. Той се бори с рядко и агресивно онкологично заболяване – липосарком. Стелиян се нуждае от спешна операция в чужбина, за която са нужни 270 000 лева.

Може да дарите в банка ОББ

BG32UBBS81551012721849 Стелиян Ангелов Ангелов

Стела, сестрата на Стелиян, изпрати писмо до медиите, в което моли за подкрепа:

Здравейте, пиша Ви, понеже моят брат има СПЕШНА НУЖДА ОТ ПОМОЩ! На 37 години е, от малкия, но красив град Троян. Работи като шофьор в “Комунални услуги”, след дълго и мъчително ходене по доктори, които месеци наред казваха, че не е нищо сериозно и го лекуваха с болкоуспокояващи, но януари тази година, след като и те не помагаха, тръгнахме по сериозни доктори, които откриха тежко онкологично заболяване – РЯДКО СРЕЩАН ЛИПОСАРКОМ, който е доста агресивен и не търпи отлагане. С днешна дата шанс дават само в Турция, като ни съветват час по-скоро да отидем на място, за да извършат назначената ни операция. За сега, колкото и да ни се иска, това е невъзможно, защото сумата от 270 000 лв. и е непосилна за нас.

А ето какво споделя самият Стелиян: С днешна дата, нищо не е както преди. Всичко се преобърна след направената ми биопсия, без която нямаше да знаем какво всъщност е заболяването ми. До този момент поне имах възможност да ходя. От този момент до сега, всичко се развива буквално за дни, имам нужда от вашата ПОМОЩ, защото всяка секунда е ВАЖНА ЗА МЕН и да не се стигне до момента, в който нещата ще бъдат необратими. Резултатът е видим, а болките коварни и нестихващи, болкоуспокояващите започнаха да не действат. В момента правя химиотерапия, която според професора е неправилна и недопустима, понеже този вид рак, не се влиае от никакво лечение. Затова СПЕШНО се нуждая от финансова помощ за операцията ми в чужбина. Семейството ми не може да се оправи само. ДОБРИ ХОРА, обръщам се за ПОМОЩ към ВАС, който може да помогне! ВАШАТА ЧОВЕЩИНА И МИЛОСЪРДИЕ СА ЧАСТИЦА НАДЕЖДА ЗА МОЯ ЖИВОТ!!! ВЯРВАМ, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ИМА СЪСТРАДАТЕЛНИ И ДОБРИ ХОРА, КОИТО ДА ПОМОГНАТ. Да помогнеш на нуждаещи хора е ПРЕКРАСНО И БЛАГОРОДНО! Нека направим така, че да продължа ЖИВОТА си с БЛИЗКИТЕ ДО МЕН ХОРА и да се радвам на СЛЪНЦЕТО всеки БОЖИ ДЕН!!! СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ!!!

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"