Печат на тази страница

TSD поема пиара на БК „Чавдар“

15 Дек 2021

Навръх студентския празник, 8 декември, представители на БК „Чавдар“ – Троян, са провели ползотворна среща с Герман Гачевски и колегите му от TSD Group, научаваме от фейсбук страницата на базираната в нашия град ИТ компания. На срещата е бил подписан обновен договор за спонсорство, с който TSD удвоява месечната си подкрепа за баскетболния клуб.

„Освен това поставихме началото на нова съвместна работа - TSD стартира предоставяне на маркетинг и PR обслужване на баскетболния клуб с цел професионално онлайн позициониране и присъствие в социалните медии“, съобщават още от компанията като подчертават, че това партньорство е част от политиката й на корпоративна социална отговорност и е израз на отдадеността й към спорта в Троян и неговото подпомагане.

„Освен любовта към баскетбола и стремежа ни към отваряне на повече възможности за младите таланти в града, припознаваме историята и мисията на TSD в тези на клуба и продължаваме заедно да работим за каузата развитието на местния баскетбол. Очакваме още страхотни неща занапред“, споделят още от TSD.

На снимките в галерията:

Герман Гачевски (вдясно) – основател и собственик на TSD, и Петър Лалев – президент на БК „Чавдар“, подписват обновения договор за спонсорство на клуба.

Партньорите от баскетболния клуб и ИТ компанията обещават и други интересни новини занапред.

Снимки: Фейсбук/TSD Group

Споделяне

Свързани статии (по етикет)

Галерия