Признание за троянския „Рико стил“ ООД

Троянският рицар на стандарта беше удостоен с отличието „Най-бързо развиващо се средно предприятие“ от Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост. Това съобщава Бизнес бюлетинът на Община Троян, позовавайки се на timberchamber.com.

Годишната конференция на камарата се проведе на 24 и 25 ноември в Боровец. В рамките на събитието се проведе и дискусия “Кръгова икономика и устойчиво развитие в мебелната промишленост“ с участието на представители на „Кроношпан България“, Българска стопанска камара, Българска асоциация „Кръгов текстил“ и консултантската компания denkstatt. Обсъдени бяха възможностите за устойчиво развитие на сектора и управлението на отпадъци от мебелната промишленост, възможностите за рециклиране и др.

Фирма „Рико стил“ ООД освен с признания на национално ниво е високо ценено регионално предприятие. Припомняме сърдечния отзив от клуб „Медии“ в СУ „Васил Левски“ – Троян, през септември тази година: „Получихме страхотен подарък – скенер за бъдещата работа на младите журналисти. Буквално 24 часа, след като ръководителят на клуба г-жа Ангелина Иванова потърси подкрепа за нашата работа, новата придобивка вече е в училище. Щедър дар от собственика на „Рико Стил“ – Христо Йовчевски“.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"