Община Троян организира Великденски базар

Базар за занаятчийски и ръчно изработени стоки организира Община Троян в периода от 26 април до 6 май. Той ще бъде разположен на площад „Възраждане“ по повод предстоящите празници Цветница и Великден.

Задължително условие за участие на търговците е да бъдат представяни само произведения на български занаяти и изкуства и стоки, като е необходимо участниците да притежават съответно валидно майсторско свидетелство или диплома, удостоверяваща   квалификация в областта на изкуствата и занаятите или предлаганите изделия да бъдат ръчно изработени.

За естетическия вид на организирания базар организаторите очакват от участниците шатрите с размери 3х3 да бъдат в бял цвят. Заявка за участие по образец се подава с приложено копие от майсторско свидетелство (или диплома/удостоверение, удостоверяващи квалификация в областта на изкуствата/занаятите) в срок до 17:00 ч. на 15.04.2023 г. единствено на имейл или на място в Община Троян. Заявката се входира в деловодната система на Община Троян.

Имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

На място: сградата на Община Троян – гр. Троян, пл. „Възраждане“ 1.

Заявки се приемат само за целия период на „Великденски базар 2024 г.“, в случай че участник не се яви в посочения ден, търговската площ се предлага на други одобрени участници.

В срок до 17.04.2024 г. се разглеждат всички заявки за участие и се потвърждава участието на отговарящите на критериите заявители по имейл и/или на посочен от участника телефон. Теренът може да се ползва единствено от заявителя за продажба на занаятчийски стоки. Заплащането на таксата за участие се извършва след потвърждение на посочения от заявителя телефон или имейл в срок до 23.04.2024 г. Настаняване и монтиране на оборудване се осъществява само на 25.04.2024 г. от 9:00 до 17:00 часа.

 

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"