Четирима се кандидатират за управител на „Хемус ресурс – Троян и Априлци“ ООД

Председателят на комисията Ангел Ангелов и юристът Цвета Димова при отварянето на документите. Председателят на комисията Ангел Ангелов и юристът Цвета Димова при отварянето на документите.

Днес, 30 ноември, в салона на Община Троян се проведе първият етап на втория конкурс за избор на управител на „Хемус ресурс – Троян и Априлци“ ООД – дружеството, учредено по-рано тази година от двете общини за управление на новоизградените инсталации за сепариране и компостиране на отпадъци.

В рамките на срока, който изтече към края на работния ден в петък, 26 ноември, документи за участие в надпреварата бяха подали четирима кандидати: Ганка Кукенска, Камен Спасовски, Пламен Бойновски и Айнур Кехайова. Тази сутрин пликовете с документите бяха отворени от председателя на изборната комисия – зам.-кмета на община Троян Ангел Ангелов, в присъствието на нейните членове, двама от кандидатите и журналист.

След публичната част процедурата по разглеждане на документите продължи в присъствието само на членовете на комисията, като резултатът от първия етап, т. е. кои от кандидатите са допуснати до следващия кръг, се очаква да бъде оповестен по-късно днес.

На 2 декември, четвъртък, ще се проведат вторият и третият етап на конкурса, които включват представяне и оценяване на концепциите за развитие на дружеството и събеседване с кандидатите. Припомняме, че един от тях - Камен Спасовски, повторно се явява на конкурса, след като първия път комисията реши, че документите му не отговарят на изискването за професионален опит.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"