ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2022 Заедно за бъдещето!

В деня на Съединението на България, 6 септември 2022 г., Българската социалистическа партия – Троян, откри предизборната кампания за предстоящите парламентарни избори за 48-о Обикновено народно събрание.

В тържеството в чест на Съединението, организирано пред паметника на Захари Стоянов, се включи голяма част от общинската организация на БСП – Троян. От името на организацията бе поднесен венец.

След общоградския празник социалистите откриха и своята предизборна кампания.

Отчет за работата на БСП като част от управляващата коалиция по време на работата на 47-ото Народно събрание направи водачът на листата на БСП Вяра Емилова. „Трябва да продължим! 7 месеца бяха достатъчни само да започнем. За да завършим необходимото в областта на социалната политика, ние се нуждаем от подкрепата на всички привърженици на лявата идея. Да бъдем заедно в името на общото бъдеще!“

Председателят на Областната организация на БСП – Ловеч Минчо Казанджиев, втори в листата, поздрави членовете и симпатизантите на партията с празника и отбеляза, че разчита на подкрепата на троянската организация, която не само е най-силната и организираната в областта, но е и една от най-добре работещите общински организации в страната.

С интерес бе посрещнат Иван Иванов, представител на гражданската квота в листата. Г-н Иванов не за пръв път е част от листата на БСП в парламентарни избори и в развълнуваното си слово той обясни защо:

„Времето е много тежко, страда бизнесът, страда държавата. В такива трудни моменти най-важна е отговорната социална политика. Защото трябва да се подаде ръка на всеки беден, на всеки заплашен от социална изолация, от глад и студ. Именно политиката на БСП, прокарвана в последното народно събрание, гарантира подобна социална закрила за всеки един българин“.

Вяра Емилова с радост изпълни още една задача – връчи партийните билети на тримата най-нови членове на БСП, които са и членове на Младежкото обединение на БСП – Троян: Йохан Сомлев, Радостин Кисьов, Христин Гатев. Младежите получиха и символични подаръци – часовници, които да напомнят, че бъдещето принадлежи на младите.

И накрая, достоен завършек на събитието, беше връчването на Иван Божков на Грамота от името на Управителния съвет на Българския антифашистки съюз. Грамотата се връчва за активна борба срещу фашизма, неофашизма, за мир, свобода, демокрация, солидарност и социална справедливост.

Социалистите пожелаха успех на своите кандидати – в името на бъдещето, в името на социалната справедливост. За един достоен живот.

Общински съвет на БСП – Троян

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"