Местни избори 2023: С над 80% от гласовете Донка Михайлова спечели 4-ия си мандат

„Гласувах за сбъдването на мечтите ми за устойчиво развитие на общината; гласувах за проекти, които ще вдигнат качеството на живот; гласувах за добро, устойчиво и почтено управление на община Троян“, каза пред ТГ Донка Михайлова след като гласува в секция в НУ „Св. Св. Кирил и Методий“. „Гласувах за сбъдването на мечтите ми за устойчиво развитие на общината; гласувах за проекти, които ще вдигнат качеството на живот; гласувах за добро, устойчиво и почтено управление на община Троян“, каза пред ТГ Донка Михайлова след като гласува в секция в НУ „Св. Св. Кирил и Методий“.

Очаквано Донка Михайлова (Коалиция „БСП за България“) спечели отново кметската надпревара в община Троян. Очаквано тя победи от раз, като победата й е съкрушителна. Михайлова получи над 80% (по неокончателни данни) от гласовете на избирателите отишли до урните на 29 октомври. Това е най-високият й резултат от всички избори, които е печелила досега.

Пак според неокончателни данни партията, издигнала кандидатурата й – БСП, ще получи най-много места в 29-местния общински съвет; селата, в които кандидатите на коалиция „БСП за България“ за кметове печелят, са 7; в три населени места отиват на балотаж.

„Благодаря ви, че за пореден път доказахме, че добрият екип е предпоставка за успех“, обърна се Михайлова към колегите си в предизборния щаб след отваряне на шампанското в нощта на голямата победа, и продължи: „Оттук нататък остава по-трудното – да докажем на троянци, че можем да оправдаем тяхното доверие, да изпълним голяма част от предизборните си ангажименти. Да си пожелаем успех в името на Троян, в името на троянци – жителите на общината го заслужават“.

Предстои по-късно днес, 30 октомври, да бъдат обявени окончателните резултати от вчерашния вот в община Троян.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"