Търсим Вашето доверие С ГРИЖА КЪМ ХОРАТА!

Обръщение на Общински предизборен щаб на коалиция „БСП за България“

Уважаеми съграждани,

Завършва поредната предизборна кампания. Проведохме я в необичайна обстановка - при непоследователни усилия на Правителството за запазване на здравето на хората, на фона на лошата организация за ваксинация, с тревогата за болни  близки и работни места, със затворени бизнеси.

Но тази кампания е и една надежда – надеждата, че можем да се отърсим от корупцията и зависимостите, че България има и право, и шанс за различно бъдеще.

В кампанията се срещнахме с много хора. Говорихме за болките, трудностите и надеждите. За перспективите пред Троянска община, за това, че в общината ни, въпреки трудностите и проблемите, се върви към по-добро.

Но най-важното, което си казахме с гражданите на областта е, че България иска промяна. Казваха го хората в селата и в града, във фирмите и институциите. Ние вярваме, че „БСП за България“ може да донесе тази промяна. Най-важното за БСП днес е да бъде възстановена демокрацията и доверието в институциите, да създадем нормални икономически отношения и възможности за всеки – за работа, за по-добри доходи, за по-справедлива данъчна система и семейно подоходно облагане. Имаме ясен план за възстановяване на икономиката в условията на предстоящата тежка икономическа криза. Готови сме за най-важното днес -  конкретни мерки за прекъсване на порочния кръг, който превърна здравето в стока и в привилегия на богатите.

„Коалиция „БСП за България“ може да бъде първа политическа сила в Ловешка област на предстоящите избори. Можете да станете част от промяната, ако в изборния ден подкрепите нашата листа, като отбележите №4 в интегралната бюлетина. Ще се радваме и на Вашето доверие към нашата кандидатка за народен представител д-р Валентина Александрова, която можете да подкрепите като отбележите и №103 в бюлетината.   

Търсим Вашето доверие С ГРИЖА КЪМ ХОРАТА!

---

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2021 Вестник "Троянски глас"