Печат на тази страница

От информационния бюлетин на ОДМВР – Ловеч на 15 февруари 2022 г.

15 Фев 2022

При движение в една посока на ул. «Васил Левски» в Троян на 14 февруари около 10:00 часа лек автомобил с водач 52-годишен мъж е ударил товарен автомобил, който е предприемал маневра обратен завой в края на разделителна мантинела. При сблъсъка е пострадал водачът на лекия автомобил, който е с фрактура на ръка. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ Троян.

Сигнал за пътен инцидент край с. Гложене е постъпил в РУ – Тетевен на 14 февруари около 03:00 часа. Полицейски автопатрул на място е установил, че лек автомобил с водач 22-годишна жена от с. Рибарица е самокатастрофирал, при което превозното средство е напуснало пътното платно и се е преобърнало. При инцидента са пострадали четирима пътници в автомобила. Лицата са прегледани в болнично заведение и са освободени за домашно лечение. Пробите за алкохол и наркотици на водачката са отрицателни. Установено е, че превозното средство е с прекратена регистрация, а поставените на него регистрационни табели са издадени за друго МПС. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ - Тетевен.

Служители на сектор «Противодействие на икономическата престъпност» при ОДМВР – Ловеч, и представители на РИОСВ –Плевен, са извършили проверка на обект в Северна индустриална зона - Ловеч, където са установили, че се съхраняват излезли от употреба моторни превозни средства без необходимото издадено разрешение от РИОСВ – Плевен, за извършване на такава дейност. По случая е образувано досъдебно производство по чл.234б от НК, а от служителите на РИОСВ – Плевен, е извършена проверка съгласно разпоредбите на Закона за управление на отпадъците (ЗУО). Съставен е констативен протокол с последващо съставяне на акт по ЗУО.

26-годишен е откаран за преглед и лечение в болница след като на 14 февруари около 05:30 ч. в частен дом в Ловеч му е нанесен побой от 43-годишен и му е отнета чанта със сумата от 35 лева. 43-годишният мъж е задържан за срок до 24 часа в РУ - Ловеч. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ - Ловеч.

Споделяне

Свързани статии (по етикет)