От информационния бюлетин на ОДМВР – Ловеч на 17 февруари 2022 г.

18-годишен е задържан в РУ – Троян, за притежание на наркотични вещества. На 16 февруари младежът, който е криминално проявен, е спрян за полицейска проверка и е установено, че в джоб на якето си държи саморъчно свита цигара, съдържаща суха зелена тревиста маса с общо тегло 1 грам. След  изследване с полеви тест веществото е реагирало на канабис. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ - Троян.

Полицейска операция срещу битовата престъпност е проведена на 16 февруари територията на община Тетевен. В хода й служители на РУ – Тетевен, и на Зоналното жандармерийско управление – Плевен, са извършили проверка на 63 МПС и 82 лица. Констатирали са 15 нарушения, за които са съставили 3 акта и 12 глоби с фиш и са задържали едно лице.

За срок до 24 часа в РУ - Тетевен, е задържан 33-годишен, който на 16 февруари около 21.45 ч. при управление на лек автомобил е спрян за полицейска проверка и с помощта на техническо средство е установено, че управлява МПС след употреба на наркотични вещества. По случая е образувано бързо производство и работа продължават служителите на РУ - Тетевен.

 

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2022 Вестник "Троянски глас"