Печат на тази страница

От информационния бюлетин на ОДМВР – Ловеч на 22 февруари 2022 г.

22 Фев 2022

Полицията в Троян разследва кражба на казан за варене на ракия, кабели и компресор, отнети от къща в с. Ломец. Сигнал за кражбата е получен сутринта на 21 февруари, а по случая в РУ - Троян е образувано досъдебно производство и работата продължава.

След проведени оперативно-издирвателни мероприятия служители на РУ – Троян, са установили 34-годишен жител на гр. Левски като съпричастен към разбиването на общо три вендинг машини в Троян. От две от тях е отнета парична сума в размер на около 30 лв., а разбиването на третата машина не е довършено. По случая са образувани досъдебни производства и работа продължават служителите на РУ - Троян.

На пътя от с. Черни Вит към гр. Тетевен на 21 февруари около 09:50 часа 74-годишен мъж, при управление на лек автомобил, е загубил контрол над превозното средство, напуснал е пътното платно и се е ударил в скална маса. Пробата за алкохол на водача е отрицателна, откаран е за преглед и лечение в ловешката болница. Съставен е акт за нарушение на Закона за движението по пътищата.

Споделяне

Свързани статии (по етикет)