От информационния бюлетин на ОДМВР – Ловеч на 15 март 2022 г.

В РУ-Троян, е образувано бързо производство и за срок до 24 часа е задържан 19-годишен младеж, който на 14 март около 22:30 часа е установен да управлява лек автомобил в града след употреба на наркотични вещества.

64-годишен е задържан в РУ – Тетевен, за срок до 24 часа след получен сигнал от служител на Държавно горско стопанство -Тетевен, че лицето е съпричастно към застрелването на сърна в собствен имот в с. Рибарица с незаконно притежавано оръжие. Случаят е от 14 март. В РУ – Тетевен, е образувано досъдебно производство по чл.237 ал.1 от Наказателния кодекс.

В РУ – Тетевен, се изясняват обстоятелствата около скандал между двама съседи, възникнал на 14 март в града, при който са нанесени материални щети по паркиран лек автомобил. Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава.

28-годишен е задържан за срок до 24 часа в РУ - Тетевен, след като в първите часове на днешния ден при управление на лек автомобил в града е спрян за полицейска проверка и с помощта на техническо средство е установено, че шофира след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1.29 промила. Образувано е досъдебно производство.

 

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2022 Вестник "Троянски глас"