Печат на тази страница

От информационния бюлетин на ОДМВР – Ловеч, на 15 април 2022 г.

15 Апр 2022

ПРИ УПРАВЛЕНИЕ НА ЛЕК АВТОМОБИЛ на общински път lov 2130 (I-35, пътно кръстовище Лешница-Троян/-Калейца-м.Коман) км 4+150, 52-годишен мъж е загубил контрол над превозното средство и е последвал удар в насрещната лента с движещия се там друг лек автомобил с водач 76-годишен мъж и пътник 75-годишна жена. При сблъсъка са пострадали водачът и жената от второто превозно средство, които са откарани за преглед и лечение в болницата в Троян. По случая, станал на 14 април около 15:30 часа, е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ - Троян.

КАТО СЪПРИЧАСТЕН КЪМ ЗАПАЛВАНЕТО на лек автомобил «Фолксваген Голф», извършено на 12 април в с. Орешак, е установен 23-годишен мъж от Тръстеник. Оперативно-издирвателните мероприятия са проведени съвместно от служители на РУ – Троян, и ОДМВР – Плевен. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.

ПРИЧИНАТА ЗА ПОЖАР, възникнал в товарен автомобил «ЗИЛ» в землището край с. Славяни, се разследва в РУ - Ловеч. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

СПЕЦИАЛИЗИРАНА ОПЕРАЦИЯ за подобряване на пътнотранспортната обстановка в региона е проведена на територията на община Тетевен на 14 април. В хода й полицейските служители са проверили 71 лица и 61 МПС, като за установени нарушения са съставили 32 глоби с фиш и 8 акта по Закона за българските лични документи и Закона за движението по пътищата.

Споделяне

Свързани статии (по етикет)