От информационния бюлетин на ОДМВР – Ловеч на 12 май 2022 г.

17-ГОДИШЕН Е ЗАДЪРЖАН В РУ – ТРОЯН, за срок до 24 часа след като при проведени оперативно-издирвателни мероприятия е установен като извършител на кражба на сума от 35лева, отнета от частен дом в с. Дебнево. Лицето е криминално проявено и осъждано. По случая е образувано досъдебно производство, а впоследствие младежът е привлечен в качеството на обвиняем. Работата по случая продължава.

НА 11 МАЙ ОКОЛО ОБЯД В С. ЧЕРНИ ВИТ 70-годишен мъж от селото при управление на лек автомобил е загубил контрол над превозното средство, напуснал е пътното платно и се е ударил в железобетонен стълб. При инцидента е пострадал 82-годишен пътник от превозното средство, който е откаран за преглед в Център за спешна медицинска помощ - Тетевен. Водачът е тестван за алкохол, като пробата му е отрицателна. Съставен му е акт за нарушение на Закона за движение по пътищата.

НА КРЪСТОВИЩЕТО, ОБРАЗУВАНО ОТ БУЛЕВАРДИТЕ «Мизия» и «Освобождение» в Ловеч, 56-годишен при управление на лек автомобил и маневра завиване наляво не пропуска и удря 63-годишна пешеходка. Пострадалата при инцидента, станал на 11 май около 9:20 часа сутринта, е откарана за преглед в болница и е освободена за домашно лечение. Водачът е тестван с техническо средство за алкохол като пробата му е отрицателна. Съставен му е акт за нарушение на Закона за движение по пътищата.

ОКОЛО 2 КГ НАРЯЗАН ТЮТЮН БЕЗ АКЦИЗЕН БАНДЕРОЛ са иззели служители на сектор «Противодействие на икономическата престъпност» при ОДМВР – Ловеч, от района на Кооперативен пазар - Ловеч. Полицейските действия са в рамките на операция по противодействие на разпространението на акцизни стоки без бандерол. Установени са две лица от с. Буковлък, на които са съставени актове по Закона за акцизите и данъчните складове. Работата по случая продължава.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2022 Вестник "Троянски глас"