Печат на тази страница

От информационния бюлетин на ОДМВР – Ловеч на 23 май 2022 г.

23 Май 2022

СИГНАЛ, ЧЕ 58-ГОДИШЕН ТРОЯНЕЦ Е ПОСТРАДАЛ по време на дърводобив в землището на с. Шипково е получен в РУ – Троян, на 22 май около 14:15 часа. По данни на очевидци мъжът е бил ударен по главата от клон. По случая е образувано досъдебно производство и се изясняват причините за инцидента, а пострадалият е откаран за лечение в болница в Плевен.

14-ГОДИШЕН ПЕШЕХОДЕЦ Е УДАРЕН от лек автомобил, управляван от 56-годишен мъж. Инцидентът е станал на ул. «Георги Бенковски» в Троян на 22 май около 18:11 часа. Пострадалото дете е откарано в Спешна помощ със счупена ръка. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

ОБРАЗУВАНО Е ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО и се разследва от РУ – Ловеч, кражба на лични документи, 4 банкови карти, банктноти и монети на стойност около 1000 паунда, ключове и др., отнети на 22 май от сейф в частен дом в с. Деветаки. Работата по случая продължава.

КРАЖБАТА НА 150 ЛИТРА ДИЗЕЛОВО ГОРИВО, отнети в нощта на 19 срещу 20 май от товарен автомобил, паркиран на улица в с. Микре, разследват служителите на РУ - Угърчин. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.        

НА 20 МАЙ ОКОЛО 02:10 ЧАСА В РУ – ЛОВЕЧ, е получен сигнал за пожар на два леки автомобила, паркирани пред частен дом в с. Умаревци. Огънят е унищожил един от автомобилите, а другото превозно средство е с нанесени материални щети. В РУ – Ловеч, е образувано досъдебно производство и се изясняват причините за пожара.             

НА КРЪСТОВИЩЕТО НА ПП I-3 И ПЪТ 3082 В С. ЗЛАТНА ПАНЕГА 24-годишен от с. Орешене при управление на лек автомобил «Фолксваген» не е спрял на знак «Стоп» и е отнел предимството на движещия се в посока към гр. Русе по път I-3 друг лек автомобил, с водач 39-годишен от гр. Бяла, като двете превозни средства са се ударили. При инцидента, станал на 22 май около 22:10 часа, с различни наранявания са двамата водачи, както и четирима пътници от второто превозно средство. Всички участници в пътнотранспортното произшествие са прегледани и освободени за домашно лечение. Водачите са тествани за алкохол с техническо средство, като пробата на 24-годишния мъж от Орешене е отчела 1.83 промила в издишания въздух. По случая е образувано досъдебно производство.

През почивните дни на територията на област Ловеч са регистрирани още 4 пътнотранспортни произшествия, при които са нанесени материални щети по автомобилите и са пострадали четири човека.

СИГНАЛ, ЧЕ В НОЩТА НА 21 СРЕЩУ 22 МАЙ ОТ ДВОР на частен дом в с. Бежаново е отнет лек автомобил «Опел», е получен в РУ - Луковит. Полицейските служители са предприели незабавни оперативно-издирвателни дейности, в резултат на които превозното средство е открито изоставено след пътен инцидент в центъра на селото. Установен като съпричастен към кражбата на автомобила е 20-годишен жител на с. Бежаново. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

Споделяне

Свързани статии (по етикет)