От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 15 юни 2022 г.

ПРОВЕРКА НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ на територията на община Троян е извършена при съвместна операция на служители от сектор «Противодействие на икономическата престъпност» при ОДМВР - Ловеч, РСПБЗН – Троян, НАП - Велико Търново, и Агенция «Митници», проведена на 14 юни. Установени са три нарушения – по линия на НАП, на пожарната безопасност и на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор, за които предстои да бъдат изготвени актове за административни нарушения.

ПРИ УПРАВЛЕНИЕ НА ЛЕК АВТОМОБИЛ в Тетевен на 14 юни около 19:40 часа 21-годишен от с. Брестница е загубил контрол над превозното средство, напуснал е пътното платно и е блъснал 10-годишна пешеходка. Момиченцето е откарано за преглед във филиала на Спешна помощ в града, след което е освободено. Водачът е тестван за алкохол, като пробата му извършена с техническо средство е отчела отрицателен резултат. Съставен му е акт за наруение на Закона за движение по пътищата.

62-ГОДИШЕН МЪЖ Е ПОЧИНАЛ в Тетевен, след като около 20:30 часа е скочил от 4-ия етаж на болницата в града. На място е извършен първоначален оглед, като следи от насилие не са установени. По случая е образувано досъдебно производство и е уведомен дежурен прокурор в ОП - Ловеч. Тялото е транспортирано за аутопсия в многопрофилната болница в Ловеч.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2022 Вестник "Троянски глас"