Печат на тази страница

От информационния бюлетин на ОДМВР – Ловеч на 17 юни 2022 г.

17 Юни 2022

СИГНАЛ ЗА ПЪТЕН ИНЦИДЕНТ НА УЛ. «ОПЪЛЧЕНСКА» в Троян е получен на 16 юни около 22:20 часа в местното районно управление на МВР. На мястото на инцидента е изпратен полицейски автопатрул и е извършен оглед, при който е установено, че 18-годишно момиче при управление на лек автомобил «Фолксваген» е загубило контрол върху превозното средство, автомобилът се е качил върху тротоара, където е последвал удар в паркиран лек автомобил «Мерцедес». Открит е и стълб на улично осветление, изкъртен и повален върху дясното платно за движение, като при неговото падане леко е деформиран заден десен калник на друг паркиран лек автомобил. В резултат на сблъсъка са пострадали водачката, която е с контузия на коляно и двама пътници в същото превозно средство – момче и момиче по на 19 години, които са съответно с порезни рани и фрактура на бедрена става. Пробите за алкохол и наркотици на водачката са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ - Троян.

ПЕШЕХОДЕЦ Е ПОСТРАДАЛ ПРИ ПЪТЕН ИНЦИДЕНТ в с. Български извор на 16 юни около 10:00 часа. На пешеходна пътека в селото 59-годишен водач от с. Айдемир при управление на лек автомобил е блъснал 81-годишен пешеходец от Ловеч. След произшествието водачът е тестван с техническо средство за алкохол, като пробата му е отрицателна. Пострадалият пешеходец е откаран за лечение в болница в Плевен с черепно-мозъчна травма. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ - Тетевен.

СИГНАЛ ЗА ПТП В РАЙОНА НА ПЪТ 3028, км 26+569 на кръстовището с пътя за с. Голяма Брестница е получен в РУ – Ябланица, на 16 юни около 11:00 часа. На място полицейски автопатрул е установил, че 77-годишен мъж от с. Осиковица при управление на лек автомобил е отнел предимството на движещия се по път с предимство друг лек автомобил, с водач 50-годишен от Тетевен, и е последвал сблъсък между двете превозни средства. При инцидента е пострадала 68-годишна жена, която е пътувала в първото превозно средство, прегледана е в болница и е освободена за домашно лечение. Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни, а по случая в РУ – Ябланица, е образувано досъдебно производство и работата продължава.

Споделяне

Свързани статии (по етикет)