Печат на тази страница

От информационния бюлетин на ОДМВР – Ловеч на 21 юни 2022 г.

21 Юни 2022

37-ГОДИШЕН ЛОВЧАЛИЯ Е ЗАДЪРЖАН на 20 юни в РУ – Ловеч, след като в жилище, обитавано от него, полицейските служители са установили, че се отглеждат три растения канабис, а в хода на последвалите процесуално-следствените действия са открили и иззели още две станиолени топки със суха тревиста маса. При тестване веществата са реагирали на канабис. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължава.

НА КРЪСТОВИЩЕТО, ОБРАЗУВАНО от ул. „Панайот Волов“ и бул. „България“ в Ловеч, 64-годишен мъж при управление на лек автомобил „Фолксваген“ по ул. „Панайот Волов“ с посока на движение към кръгово кръстовище „Салито“ не е пропуснал и е ударил движещия се направо по ул. „Панайот Волов“ с посока към ул. „Княз Имеретински“ лек автомобил „Хюндай“ с водач 66-годишен мъж. Водачите са тествани с техническо средство за алкохол, като пробите им са отрицателни. Работата по случая, станал на 20 юни около 11:40 часа, продължава.

ОБРАЗУВАНО Е ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО и за срок до 24 часа в РУ – Луковит, е задържан 41-годишен от с. Торос, след като в имот в селото, обитаван от лицето, полицейските служители са открили и иззели гладкоцево огнестрелно оръжие. Работата по случая продължава.

Споделяне

Свързани статии (по етикет)