От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 6 юли 2022 г.

НА 4 ЮЛИ В РУ - ТРОЯН, Е ОБРАЗУВАНО досъдебно производство след получен сигнал, че около 22.00 ч. е счупен панорамен прозорец на заведение за бързо хранене на ул. «Васил Левски» в града и е направен опит да бъдат отнети намиращите се в обекта около 200 лева и хранителни продукти. Работа по случая продължават служителите на РУ - Троян.

39-ГОДИШЕН Е ЗАДЪРЖАН за срок до 24 часа в РУ - Троян, след като на 4 юли около 16.00 ч. при управление на лек автомобил е спрян за полицейска проверка и с помощта на техническо средство е установено, че шофира след употреба на наркотични вещества – метамфетамин. По случая е образувано досъдебно производство.

49-ГОДИШЕН ВОДАЧ НА ТОВАРЕН АВТОМОБИЛ е пострадал леко при пътен инцидент в Ловеч, станал на 5 юли около 15.00 ч. на кръстовището на улиците «Бяло море» и «Осъмска». 18-годишен водач на лек автомобил не се е съобразил с пътен знак Б2 и е последвал страничен удар в завиващия от пътя с предимство товарен автомобил. При сблъсъка леко е пострадал водачът на товарния автомобил, който е прегледан и е освободен за домашно лечение. Пробите за алкохол и наркотици на двамата водачи са отрицателни.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2022 Вестник "Троянски глас"