От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 12 август 2022 г.

ЛЕК АВТОМОБИЛ «АУДИ», С ВОДАЧ 49-ГОДИШЕН троянец, и товарен автомобил «Мерцедес», управляван от 53-годишен от София, са се ударили на ул. «Акад. Ангел Балевски» в Троян. При инцидента, станал на 11 август около 08:50 часа, няма пострадали лица, но пробата за алкохол на водача на «Ауди»-то е отчела 2.31 промила в издишания въздух. По случая е образувано бързо производство и работа продължават служителите на РУ - Троян.

СПЕЦИАЛИЗИРАНА ОПЕРАЦИЯ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ на пътнотранспортната обстановка на територията на града е проведена на 11 август в Тетевен. В хода й са проверени 48 лица и 41 МПС, като за установени нарушения са наложени 19 глоби с фиш и един акт по Закона за движение по пътищата.

ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО Е ОБРАЗУВАНО в РУ – Ябланица, след получен сигнал, че в неустановен период от време е извършена кражба на 13 захранващи медни проводници и 13 лед светлини, монтирани върху метални стълбове в района на пътен възел «Боаза».

44-ГОДИШЕН ОТ ТЕТЕВЕН Е ЗАДЪРЖАН след проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУ - Тетевен, като съпричастен към извършена в периода от 29 юли до 11 август кражба на три коня. Животните са отнети от землището на града. По случая в РУ – Тетевен, е образувано досъдебно производство и работата продължава.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2022 Вестник "Троянски глас"