От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 17 август 2022 г.

ПРИ УПРАВЛЕНИЕ НА ЛЕК АВТОМОБИЛ на 16 август около 15:10 часа 38-годишен от София е навлязъл в лентата за насрещно движение на път II-35 километър 68+200, където е последвал удар с движещия се в посока Троян друг лек автомобил с водач 53-годишен от Каварна. При сблъсъка са пострадали водачът от Каварна и 50-годишна пътничка от същото превозно средство. Двамата са откарани за преглед и лечение в троянската болница. Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни, а служители на РУ – Троян, са съставили акт за нарушение на Закона за движение по пътищата на водача от София.

82-ГОДИШЕН МЪЖ ОТ С. ЛЕСИДРЕН при управление на лек автомобил на път III-401км 19+900 с посока на движение към гр. Ловеч е загубил контрол над превозното средство, напуснал е пътното платно и се е ударил в крайпътен скат. След инцидента, станал на 16 август около 08:20 часа, водачът е откаран за лечение в болнично заведение. Пробата му за алкохол е отрицателна.

ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО Е ОБРАЗУВАНО в РУ – Ловеч, след получен на 16 август сигнал, че на паркинг на ул. «Осъмска» в града е счупено задно стъкло на паркиран лек автомобил «Ауди». Работа по случая продължават служителите на РУ - Ловеч.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2023 Вестник "Троянски глас"