От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 17 ноември 2022 г.

ПРИ УПРАВЛЕНИЕ НА ЛЕК АВТОМОБИЛ В С. ГОЛЯМА ЖЕЛЯЗНА на 16 ноември около 10:45 часа 82-годишен мъж от София е напуснал пътното платно и е последвал удар в метална ограда на частен дом. При инцидента са нанесени материални щети, а водачът е прегледан и освободен за домашно лечение. Пробата му за алкохол е отрицателна. Съставен му е акт за нарушение на Закона за движение по пътищата.

20-ГОДИШЕН Е ЗАДЪРЖАН В РУ – ТРОЯН, за срок до 24 часа, след като на 16 ноември след получен сигнал и извършена проверка в къща в с. Черни Осъм, обитавана от лицето, полицаи са открили и иззели пликче със суха зелена тревиста маса с бруто тегло 6.31 грама. При тестване с полеви тест веществото е реагирало на канабис. По случая в РУ – Троян, е образувано досъдебно производство и работата продължава.

НА 16 НОЕМВРИ ОКОЛО 00.50Ч. В С. СОКОЛОВО на кръстовището, образувано от ул. «Сергей Румянцев» и ул. «Под липите», 32-годишен от Ловеч при управление на лек автомобил е напуснал пътното платно и се е ударил в електрически стълб. Водачът е прегледан в Центъра за спешна медицинска помощ, след което е освободен за домашно лечение с наранявания на главата. Пробата му за алкохол е отчела над 1.2 промила в издишания въздух. По случая в РУ – Ловеч, е образувано бързо производство.

ДВАМА МЪЖЕ НА 39 И 37 ГОДИНИ СА ЗАДЪРЖАНИ в РУ - Ловеч за притежание на наркотични вещества. Вчера, 16 ноември, служители на полицейското управление в Ловеч са извършили претърсване на частен дом в града, обитаван от 39-годишен мъж. В хода на процесуално-следствените действия е открита суха зелена листна маса с бруто тегло 111 грама, която при тестване е реагирала на канабис, и 1,2 грама кристалообразно вещество – метамфетамин. При продължилите процесуални действия е извършено претърсване и на къща в ловешко село, обитавана от 37-годишен мъж, където служителите на РУ – Ловеч, са открили тревиста маса канабис с бруто тегло 6.4 грама и бяло кристалообразно вещество с бруто тегло 4.3 грама, което при направен полеви наркотест е реагирало на метамфетамин. В РУ – Ловеч, са образувани две досъдебни производства. Мъжете са задържани за срок до 24 часа и работата продължава под наблюдението на прокуратурата в Ловеч.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2022 Вестник "Троянски глас"