От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 23 ноември 2022 г.

СЛУЖИТЕЛИ НА РУ – ТРОЯН, СА ИЗЗЕЛИ ДВА МОТОЦИКЛЕТА, след като на 22 ноември са извършили проверка на товарен автомобил, в който са били превозвани. Проверка е показала несъответствие между номерата на превозните средства и представените документи. Мотоциклетите са иззети с протокол за доброволно предаване и работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

В РУ – ЛУКОВИТ, Е ОБРАЗУВАНО БЪРЗО ПРОИЗВОДСТВО и за срок до 24 часа е задържан 50-годишен криминално проявен от с. Карлуково, който на 22 ноември около 15.15 ч. е установен да управлява лек автомобил в града, като превозното средство е било с регистрационни табели издадени за друго МПС. Работата по случая продължават служителите на РУ - Луковит.

ПОЛИЦЕЙСКИ ОПЕРАЦИИ

ТЕТЕВЕН – в периода от 14 до 22 ноември полицейски служители са извършили проверка на 203 лица и 175 МПС на територията на общината като за установени нарушения са съставили 90 глоби с фиш и 19 акта по Закона за движение по пътищата (ЗДвП).

ЛУКОВИТ – на 22 ноември полицаи са проверили 47 МПС и 49 лица и за констатирани нарушения са съставили 12 глоби с фиш и един акт по ЗДвП.

УГЪРЧИН – на 22 ноември служители на местното районно управление на МВР са проверили 27 лица и 27 МПС, установили са 4 нарушения на ЗДвП, за които са съставили 3 глоби с фиш и един акт.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2022 Вестник "Троянски глас"