От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 29 ноември 2022 г.

ПОЛИЦЕЙСКА ОПЕРАЦИЯ ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ на битовата престъпност и подобряване на пътната обстановка в региона е проведена на територията на община Троян от 18 до 24 ноември. Полицейските служители са извършили проверка на 356 лица и 315 МПС, като за констатирани нарушения са съставили 18 акта и 96 глоби с фиш.

СПЕЦИАЛИЗИРАНА ОПЕРАЦИЯ Е ПРОВЕДЕНА в седмицата от 21 до 28 ноември на територията на община Тетевен. В хода й полицейските служители са проверили 128 лица и 112 МПС, като за установени нарушения са съставили 57 акта и 72 глоби с фиш по Закона за движение по пътищата и 12 акта по Закона за българските лични документи.

НА 28 НОЕМВРИ СЛУЖИТЕЛИ НА РУ – УГЪРЧИН, са спрели за проверка товарен автомобил ЗИЛ с водач 44-годишен мъж от града. В хода на проверката е установено, че в товарния отсек на превозното средство има 7 пространствени м3 дърва за огрев от видовете дъб и цер, които не са маркирани с контролна горска марка и липсват документи за произход. За случая са информирани служители на Районна дирекция по горите - Ловеч, които са съставили констативен протокол, а превозното средство и дървата са иззети по съответния ред. Предстои изготвянето на два акта по Закона за горите и изпращане на материалите в Районна прокуратура - Ловеч.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2023 Вестник "Троянски глас"