От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 2 февруари 2023 г.

СИГНАЛ, ЧЕ В ЧАСТЕН ДВОР В С. ГОРНО ПАВЛИКЕНИ е убито куче с неустановена собственост, е получен на 1 февруари в РУ - Ловеч. Изпратен на място полицейски екип е извършил оглед на местопроизшествието и с протокол за доброволно предаване е иззета законно притежавана пушка, принадлежаща на собственика на имота. По случая в РУ – Ловеч, е образувано досъдебно производство по чл.325б ал.1 от Наказателния кодекс и работата продължава.     

53-ГОДИШЕН ОТ С. МУСЕЛИЕВО Е ЗАДЪРЖАН за срок от 24 часа в РУ - Луковит, след като в първите часове на днешния ден, при управление на лек автомобил в Луковит е спрян за полицейска проверка и пробата му за алкохол извършена с техническо средство е отчела 2.12 промила в издишания въздух. По случая в РУ – Луковит, е образувано бързо производство и работата продължава.

ДВАМА МЪЖЕ ОТ ТЕТЕВЕН, на възраст 32 и 18 години, са установени след проведени оперативно- издирвателни мероприятия от служителите на РУ - Тетевен, като съпричастни към извършването на кражба на 12 листа ламарина от покрива на едноетажна сграда в града. Кражбата е извършена в периода от 24 до 31 януари 2023 г., а отнетата ламарина е открита и иззета по съответния ред. По случая е образувано досъдебно производство и РУ – Тетевен, продължава работа.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2023 Вестник "Троянски глас"