От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 3 февруари 2023 г.

В РУ – ТРОЯН, Е ЗАДЪРЖАН ЗА СРОК ДО 24 ЧАСА 24-годишен от с. Гиген, след като на 2 февруари около 21.45ч., при управление на лек автомобил в града е спрян за полицейска проверка и пробата му за наркотични вещества е отчела положителен резултат. Водачът е дал и кръвна проба за анализ. Съставен му е акт за нарушение на Закона за движение по пътищата и е образувана преписка.

ОКОЛО 14.00 Ч. НА 2 ФЕВРУАРИ НА ПП I-3, в участъка между селата Петревене и Румянцево, 41-годишен от Свищов при управление на лек автомобил е напуснал пътното платно и се е преобърнал вдясно по посока на движението си. При инцидента е пострадал водачът, който е прегледан във ФСМП - Луковит, и е освободен за домашно лечение. Пробата му за алкохол е отрицателна.

СЛЕД ПОЛУЧЕН СИГНАЛ НА 2 ФЕВРУАРИ служители на РУ – Тетевен, са посетили частен адрес в с. Галата, където 60-годишният собственик на имота доброволно е предал ловно гладкоцевно оръжие и 16 боеприпаса за него. Мъжът не е притежавал разрешителни документи, каквито се изискват по закон. По случая е образувано бързо производство и работа продължават служителите на РУ - Тетевен.

НА ТЕРИТОРИИТЕ НА ТРОЯН, Тетевен, Ябланица и Угърчин на 2 февруари е проведена полицейска операция за подобряване на пътната обстановка в областта. В рамките на предприетите действия полицейските служители са извършили проверка на общо 128 лица и 110 МПС, като за установени нарушения по Закона за движение по пътищата са съставили 33 глоби с фиш и 3 акта.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2023 Вестник "Троянски глас"