От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 24 април 2023 г.

32-ГОДИШЕН МЪЖ Е ЗАДЪРЖАН В РУ–ТРОЯН за срок до 24 часа, след като на 22 април в явно нетрезво състояние грубо е нарушавал обществения ред пред многопрофилната болница в града.  По случая в РУ – Троян, е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 325, ал.1 от Наказателния кодекс. 

НА 23 АПРИЛ В РУ-ЛОВЕЧ Е ПОЛУЧЕН СИГНАЛ, че след проникване в промишлен цех в града са отнети помпа за вода, чугунен радиатор с дължина 1.20 м, стеги за дърво и метален профил с квадратно сечение и дължина около 4 метра. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

ПРЕЗ ИЗТЕКЛАТА СЕДМИЦА НА ТЕРИТОРИЯТА на област Ловеч в рамките на специализирана операция за подобряване на пътната обстановка в региона пътни полицаи са извършили проверка на 455 МПС и 500 лица, като за установени нарушения са съставили 30 акта и 125 глоби с фиш и са връчили 20 електронни фиша.

НА 22 АПРИЛ ОКОЛО 02:50 ЧАСА НА ПЪРВОКЛАСЕН ПЪТ I-4 в района на с. Български извор е станал пътен инцидент между насрещно движещи се лек автомобил с водач 44-годишен от с. Глогово и товарен автомобил, управляван от 56-годишен мъж. При инцидента на място е починал водачът на лекия автомобил, а двама пътници от същото превозно средство – на 19 и 48 години, са откарани за преглед и лечение в болнично заведение. Пробите за алкохол и наркотици, направени на водача на товарния автомобил, са отрицателни. Причините за пътното произшествие са в процес на изясняване. В РУ – Тетевен, е образувано досъдебно производство и работата продължава под ръководството на прокуратурата в Ловеч.

ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО Е ОБРАЗУВАНО В РУ – ЛОВЕЧ, след получен сигнал, че в нощта на 22 срещу 23 април на ул. «П. Р. Славейков» в града са срязани по две от гумите на два паркирани леки автомобила. Превозните средства са с един и същ собственик. Извършен е оглед и работа по случая продължават служителите на РУ-Ловеч.

В РУ-ЛОВЕЧ ЗА СРОК ДО 24 ЧАСА Е ЗАДЪРЖАН 70-годишен мъж, който на 21 април около 16:30 часа е установен да управлява лек автомобил по бул. «Велико Търново» в посока Севлиево след употреба на алкохол с концентрация в издишания въздух над 1,2 промила. По случая е образувано бързо производство и работата в РУ -Ловеч продължава.

 

 

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2023 Вестник "Троянски глас"