От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 5 май 2023 г.

НА 4 МАЙ В 15:40 ЧАСА В ТРОЯН на кръстовището на ул. «Христо Ботев» и ул. «Панайот Волов» 66-годишен при управление на лек автомобил на заден ход е блъснал 81-годишна пешеходка. Потърпевшата е откарана за преглед и лечение в болница, без опасност за живота. Пробите за алкохол и наркотици, направени на водача са отрицателни. По случая в РУ – Троян, е образувано досъдебно производство.

ОКОЛО 08:45 ЧАСА НА 4 МАЙ В ЛОВЕЧ на ул.''Княз Александър I Батенберг'' 84-годишен при управление на лек автомобил «Тойота» в посока «Княз Имеретински» на червен сигнал на светофарната уредба и в зоната на кръстовище се е ударил с движещия се по ул. ''Д-р Съйко Съев'' лек автомобил «Мерцедес» с водач 34-годишен. От удара «Мерцедес»-ът се е завъртял и е ударил друг лек автомобил. В резултат на пътното произшествие леко е пострадал водачът на «Тойота»-та. Тримата водачи са тествани за алкохол и наркотици, като пробите им са отрицателни. На водача на «Тойота»-та е съставен акт за нарушение на Закона за движение по пътищата.

НА 4 МАЙ ОКОЛО 09.50 ЧАСА НА ПП I-4 (София – Варна) при км 40+000 в землището на село Голец са се ударили насрещно движещи се лек автомобил "Ауди" с водач 44-годишна жена и влекач "Ивеко" с прикачено на него полуремарке, управляван от 63-годишен мъж. В резултат на сблъсъка на място е починала водачката на «Ауди»-то. По случая в РУ – Угърчин, е образувано досъдебно производство и работата по установяване на причините за тежкото пътно произшествие продължава под ръководството на Окръжна прокуратура –Ловеч.

17-ГОДИШЕН ОТ ЛУКОВИТ Е ЗАДЪРЖАН за срок до 24 часа в РУ - Луковит, след като на 4 май около 22:40 часа полицейски патрул е спрял за проверка лек автомобил, в който момчето е пътувало и при последвала проверка в джоб на дрехите му е открита пликче с 2 грама канабис. По случая в РУ – Луковит, е образувано досъдебно производство и работата продължава.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2023 Вестник "Троянски глас"