От информационния бюлетин на ОДМВР–Ловеч на 3 юли 2023 г.

38-ГОДИШЕН Е ЗАДЪРЖАН В РУ - ТРОЯН, след като след получен сигнал и последвало на 30 юни претърсване на адрес в града, обитаван от лицето, полицейските служители са открили и иззели суха зелена тревиста маса – канабис, с бруто тегло 20 грама. В дрехите на мъжа е установено пакетче с метамфетамин с тегло 1.6 грама. По случая в РУ – Троян, е образувано досъдебно производство по чл.354а, ал.3 от Наказателния кодекс и работата продължава под ръководството на прокуратурата в града.

В СЕДМИЦАТА ОТ 23 ДО 30 ЮНИ на територията, обслужвана от РУ – Троян, е проведена специализирана операция, в хода на която полицейските служители са извършили проверка на 268 лица и 259 МПС, като за установени нарушения са съставили 8 акта и 96 глоби с фиш по Закона за движение по пътищата и 9 акта по други закони.

НА 1 ЮЛИ ОКОЛО 12.00 Ч. В С. ГЛОЖЕНЕ на моста над р. Вит 55-годишна жена от Пловдив при управление на лек автомобил е напуснала пътното платно и превозното средство е паднало в речното корито. След инцидента водачката е откарана за преглед във филиала за Спешна медицинска помощ в Тетевен, след което е освободена за домашно лечение. Пробата й за алкохол е отрицателна. Съставен е акт за нарушение на Закона за движение по пътищата.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"