От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 7 юли 2023 г.

СИГНАЛ ЗА ПЪТЕН ИНЦИДЕНТ в района на Калейшко ханче е постъпил в РУ – Троян, на 4 юли около 17:30 часа. На място е установено, че 23-годишен при управление на лек автомобил е напуснал платното за движение и се е ударил в крайпътен трафопост. След инцидента водачът е откаран във Филиал на Спешна медицинска помощ - Троян, където е прегледан и освободен за домашно лечение. Пробата му за алкохол е отрицателна, съставен е акт за нарушение на Закона за движение по пътищата.

В СЕКТОР «ПЪТНА ПОЛИЦИЯ» ПРИ ОДМВР – ЛОВЕЧ, на 6 юли за първоначална регистрация е представен мотопед «Пиаджо», като в хода на работата е установена интервенция по номера на рамата на превозното средство. По случая е образувано досъдебно производство, а превозното средство е иззето по съответния ред.

27-ГОДИШЕН ОТ С. ГАЛАТА Е УСТАНОВЕН като съпричастен към повреждането с въздушна пушка на две камери за видео наблюдение, монтирани в частен дом в селото. Оръжието е намерено и иззето по съответния ред като проверка е показала, че не е регистрирано. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ - Тетевен.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"