От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 17 юли 2023 г.

НА 14 ЮЛИ В РУ-ТРОЯН Е ОБРАЗУВАНО БЪРЗО ПРОИЗВОДСТВО и за срок до 24 часа е задържан 50-годишен мъж, който около 21.00 ч. е установен да управлява лек автомобил след употреба на алкохол с концентрация в издишания въздух 1.7 промила. На водача е издаден талон за анализ на кръвна проба. Работата по случая продължава.

В РУ-ТРОЯН Е ОБРАЗУВАНО БЪРЗО ПРОИЗВОДСТВО и за срок до 24 часа е задържан 50-годишен от Априлци, който на 15 юли при управление на лек автомобил в града е спрян за полицейска проверка и пробата му за алкохол извършена с техническо средство е отчела 1.82 промила в издишания въздух. Мъжът не е дал кръвна проба за химически анализ. Работата по случая продължава.

НА 16 ЮЛИ ОКОЛО 15.00 Ч. В ЛОВЕЧ, кв. «Продимчец», 41-годишен от с. Баховица при управление на конска каруца не е успял да спре и е ударил в задната част лек автомобил с водач 34-годишен мъж, който е бил намалил скоростта си, за да спре. При сблъсъка са нанесени материални щети по двете превозни средства, а 50-годишен пътник от каруцата е паднал и е с натъртвания и охлузвания. На място е пристигнал екип на ЦСМП-Ловеч, като пострадалият е отказал да посети болница. Водачът на лекия автомобил е тестван за алкохол - отрицателен резултат, а водачът на каруцата, който видимо е бил под въздействие на алкохол, е отказал да бъде тестван. Съставен му е акт за нарушение на ЗДвП.

37-ГОДИШЕН ОТ С. БЕГЛЕЖ Е ЗАДЪРЖАН за срок до 24-часа, след като на 16 юли около 23.20 ч. на пътя от с. Дерманци към с. Ъглен, при управление на товарен автомобил е спрян за проверка и пробата му за алкохол, направена с техническо средство, е отчела 1.59 промила в издишания въздух. Водачът е дал кръвна проба за медицинско изследване. По случая в РУ – Луковит, е образувана проверка и работата продължава.

ПОЛИЦЕЙСКИ ОПЕРАЦИИ 

През почивните дни пътни полицаи са извършили проверка на 208 лица и 183 МПС на територията на Ловешка област, като за установени нарушения са съставили 14 акта и 24 глоби с фиш и са връчили 15 електронни фиша.

 

 

 

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"