Четирима загинаха при пътен инцидент край ловешкото село Българене

На 25 август около 00:40 часа в РУ – Ловеч, е получен сигнал за пътен инцидент на ПП I-4 при км 57, в района на с. Българене.

Незабавно към мястото на произшествието е изпратен полицейски екип като при първоначалния оглед е установено, че на мокра пътна настилка лек автомобил, пътуващ в посока Варна, е загубил напречната си устойчивост и се е ударил със задна част в предната част на насрещно движещ се товарен автомобил с прикачено полуремарке.

След сблъсъка и двете превозни средства са се ударили в бетонна стена, разположена вляво от пътя. При произшествието на място са загинали четирима мъже от Габрово: 51-годишният водач на лекия автомобил, 18-годишен младеж и двама мъже по на 47 години, които са пътували в същото превозно средство. 26-годишен мъж, който също е пътувал в лекия автомобил, е настанен за лечение в МБАЛ-Ловеч, а водачът на товарния автомобил е без съществени наранявания.

По случая е образувано досъдебно производство по чл.343 ал.4 от Наказателния кодекс във връзка с чл.342 ал.1 от НК и работата по установяване на причините за тежкото произшествие продължава под ръководството на Окръжна прокуратура - Ловеч.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2023 Вестник "Троянски глас"