От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 29 август 2023 г.

В РУ-ТРОЯН Е ОБРАЗУВАНО ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО след получен на 28 август сигнал, че от къща в с. Шипково е извършена кражба на електрически проводници, моторна помпа и инструменти. Работата по случая продължава.

СИГНАЛ ЗА ПЪТЕН ИНЦИДЕНТ НА ГП I-4 ПРИ КМ 87 е получен тази сутрин около 05:45 часа в РУ - Ябланица. На място е изпратен полицейски автопатрул, който е установил, че лек автомобил е катастрофирал в бетонна ограда и на място е починал 58-годишен мъж, водач на превозното средство. По случая в РУ- Ябланица, е образувано досъдебно производство и работата по установяване на причините за произшествието продължава.

В РУ–ЛУКОВИТ Е ОБРАЗУВАНО ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО и за срок до 24 часа е задържан 33-годишен, който на 29 август около 02:40 часа при управление на лек автомобил е спрян за полицейска проверка и при тестване за алкохол с техническо средство е отчетен резултат от 2.28 промила в издишания въздух. В хода на проверката е изяснено, че превозното средство не е регистрирано по законовия начин и е с поставени регистрационни табели, издадени за друго МПС, а 33-годишният водач е неправоспособен. Работа по случая продължават служителите на РУ - Луковит.

НА 28 АВГУСТ СЛЕД ПОДАДЕН СИГНАЛ В РУ-ТЕТЕВЕН и проведени оперативно-издирвателни мероприятия 18-годишен е установен като извършител на кражба на домашно животно - кон. Животното е върнато на собственика си, а по случая е образувана проверка и работата продължава.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2023 Вестник "Троянски глас"