От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 30 август 2023 г.

ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО Е ОБРАЗУВАНО В РУ – ТРОЯН, след получен сигнал от 54-годишна жена, че вечерта на 28 август е забелязала, че използваният от нея лек автомобил е надраскан по предния капак, задния десен калник и задната дясна врата. Работата по случая продължава.

НА 29 АВГУСТ ОКОЛО 12:40 ЧАСА В ТЕТЕВЕН 29-годишен при управление на мотоциклет в посока към центъра на града и при заобикаляне на спрял вдясно на пътното платно автобус, който ограничава видимостта, виждайки включващия се в движението в посока София спрял в същата част на пътното платно лек автомобил, намалява скоростта си, като в момента на спиране се удря в предната му броня и прехвърляйки се през мотоциклета пада върху предното стъкло на автомобила, като го счупва.  Водачът на мотоциклета е получил множество порезни рани по ръцете, откаран е в болница в Плевен и е настанен за лечение. По случая е образувано досъдебно производство.

НА 29 АВГУСТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ТЕТЕВЕН е проведена акция по широкообхватния метод, в хода на която пътните полицаи са извършили проверка на 60 лица и 55 МПС, като за установени нарушения са съставили 3 акта и 6 глоби с фиш по Закона за движение по пътищата и са връчили 6 електронни фиша.

Акция по широкообхватния метод е проведена и в Ловеч, като за времето от 09:30 до 11:00 часа са проверени 47 МПС и 53 лица и са съставени 1 акт и 5 глоби с фиш за констатирани нарушения по Закона за движение по пътищата.

 

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2023 Вестник "Троянски глас"