От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 7 септември 2023 г.

СЛЕД ПОЛУЧЕН СИГНАЛ В РУ-ТРОЯН и предприети незабавни оперативно-издирвателни мероприятия на 4 септември около 20:00 часа полицаи са установили пет лица в момент на кражба на сини сливи в частен имот край с. Врабево. Мъжете са на възраст от 17 до 44 години, всички жители на с. Български извор. На място е установено, че петимата са събрали около 240 кг сливи, а в хода на работата с лицата е станало ясно, че ден по-рано са събрали други 300 кг сливи. Мъжете са задържани за срок до 24 часа, а по случая в РУ – Троян, е образувано досъдебно производство по чл.194 ал.1 от Наказателния кодекс.

37-ГОДИШЕН Е ЗАДЪРЖАН В РУ-ТРОЯН за срок до 24 часа, след като на 6 септември около 00:45 часа при управление на лек автомобил в града е спрян за полицейска проверка и е установено, че шофира без свидетелство за правоуправление и в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото нарушение. По случая в РУ – Троян, е образувано бързо производство.

НА 6 СЕПТЕМВРИ В РУ-ТЕТЕВЕН Е ПОЛУЧЕН СИГНАЛ, че от товарен автомобил, паркиран на паркинг в землището на с. Български извор, е източено неустановено количество дизелово гориво. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава. 

НА 5 СЕПТЕМВРИ ОКОЛО 22:30 ЧАСА В С. ДЕРМАНЦИ 53-годишен при управление на лек автомобил е спрян за полицейска проверка и пробата, направена с техническо средство, е отчела 1.47 промила в издишания въздух. Водачът е задържан за срок до 24 часа в РУ - Луковит, а по случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2023 Вестник "Троянски глас"