От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 18 септември 2023 г.

ПРИ СУХА ПЪТНА НАСТИЛКА И НА ПРАВ УЧАСТЪК на път II-35, при км 47+150, 76-годишен при управление на лек автомобил "Ауди" от Троян към Ловеч на 15 септември около 16:00 часа е навлязъл в лентата за насрещно движение, където е последвало съприкосновение със страничната част на движещ се в посока Троян лек автомобил. "Ауди"-то е продължило движението си в насрещната лента, където се е удрило в още един автомобил. След инцидента водачът на «Ауди»-то е откаран в болница, като по-късно оттам е получена информация, че е починал. Пострадали леко са водач и пътник от друго превозно средство, а материални щети са нанесени по общо 5 автомобила. По случая в РУ – Ловеч, е образувано досъдебно производство и се изясняват причините за тежкото произшествие.

НА 16 СЕПТЕМВРИ ОКОЛО 12.00 Ч. В ЛОВЕЧ на ул.«Подп. Александър Кусев» с посока на движение към центъра на града 62-годишен при управление на лек автомобил е загубил контрол над превозното средство и се е блъснал в ограда. Водачът е загинал на място. По първоначална информация най-вероятна причина за инцидента е здравословен проблем. По случая в РУ – Ловеч, е образувано досъдебно производство и се изясняват причините за пътнотранспортното произшествие.

23-ГОДИШЕН Е ЗАДЪРЖАН В РУ-ЛОВЕЧ за срок до 24 часа, след като на 18 септември около 00.30 ч. в кв. «Гозница» е спрян за полицейска проверка и при последвал личен обиск, съгласно чл. 80 от Закона за МВР, е установено, че в джоб на дрехите си държи опаковка с 2 грама кристалообразно вещество. При изпробване с полеви тест "narco spray" веществото е реагирало на метамфетамин. По случая е образувано досъдебно производство и РУ – Ловеч, продължава работа.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2023 Вестник "Троянски глас"