От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 4 октомври 2023 г.

СИГНАЛ, ЧЕ В МЕСТНОСТТА «ГОЛЯМАТА РЕКА» КРАЙ С. ШИПКОВО 61-годишен мъж от селото е починал, след като управляваният от него колесен трактор се е обърнал, е получен в РУ – Троян, на 3 октомври около18:20 часа. На място е установено, че произшествието се е случило при движение по неравен и стръмен терен. По случая в РУ – Троян, е образувано досъдебно производство.

НА 3 ОКТОМВРИ ОКОЛО 10:00 ЧАСА НА УЛ."ИЛИНДЕН" В ЛОВЕЧ автопатрул на сектор «Пътна полиция» при ОДМВР-Ловеч е спрял за проверка лек автомобил с водач 28-годишен. Водачът е тестван с техническо средство за употреба на наркотични вещества, като пробата е отчела положителен резултат за метамфетамин. Мъжът е дал кръвна проба и урина за химически анализ и е задържан за срок до 24 часа в РУ - Ловеч, а по случая е започнала проверка.  

СИГНАЛ ЗА ПОЖАР НА ТРИ ПАЯНТОВИ ГАРАЖНИ ПОСТРОЙКИ, разположени в дворно място към жилищен блок на ул. «Раковска» в Ловеч е получен на 3 октомври около 17:18 часа в РУ – Ловеч, и РСПБЗН - Ловеч. Огънят е унищожил постройките и вещите в тях, както и разположен в непосредствена близост до тях бракуван лек автомобил. Спасени са две съседни сгради и лек автомобил, който е бил в една от изгорелите гаражни постройки. По случая в РУ – Ловеч, е образувано досъдебно производство.

 

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"