От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 9 ноември 2023 г.

НА РАЗКЛОНА ЗА КВАРТАЛ "БЕРОВ МОСТ" В С. ДЕБНЕВО вчера 47-годишен от София при управление на лек автомобил е загубил контрол над превозното средство и се е преобърнал в коритото на р. Видима. При произшествието са пострадали две жени на възраст 43 и 23 години, които са прегледани в болница и са освободени за домашно лечение. Водачът е тестван за алкохол, като пробата му е отрицателна, съставен му е акт за нарушение на Закона за движение по пътищата.

НА ПП I-3 В ЗЕМЛИЩЕТО НА ЯБЛАНИЦА на 8 ноември в 13.25 часа са се ударили насрещно движещи се лек автомобил БМВ, с водач 34-годишен от София и „Мазда“, управлявана от 51-годишен мъж от Свищов. При пътнотранспортното произшествие са пострадали двамата водачи и още трима мъже, които са пътували в двете коли. Откарани са към болнично заведение за преглед и последващо лечение. Единият от водачите е изпробван за алкохол като пробата му е отрицателна, а на другия е взета кръвна проба за анализ. По случая в РУ – Ябланица, е образувано досъдебно производство и се изясняват причините за произшествието.

ВЧЕРА ОКОЛО 20.40 Ч. НА ТРЕТОКЛАСЕН ПЪТ 301 при км 33.700, с посока на движение от с. Александрово към Ловеч, 61-годишен при управление на лек автомобил е загубил контрол над превозното средство и се е преобърнал в крайпътна канавка. При инцидента е пострадала 62-годишна жена от Русе, която е откарана за преглед в болница. Пробата за алкохол на водача е отрицателна, съставен му е акт за нарушение на Закона за движение по пътищата.

НА 8 НОЕМВРИ ОКОЛО 16.20 Ч. НА ПЪТ 401 КМ 4+400 с посока на движение към София 87-годишен при управление на лек автомобил е загубил контрол над превозното средство и се е преобърнал край пътя. Водачът е откаран за преглед в болница. Пробата му за алкохол е отрицателна, съставен му е акт за нарушение на Закона за движение по пътищата.

25-ГОДИШЕН Е ЗАДЪРЖАН В РУ-ЯБЛАНИЦА за срок до 24 часа, след като на 8 ноември при управление на лек автомобил в с. Орешене е спрян за полицейска проверка и пробата му за алкохол, извършена с техническо средство, е отчела 1.34 промила в издишания въздух. В хода на проверката е установено също, че водачът не притежава свидетелство за управление на МПС, а превозното средство е със служебно прекратена регистрация. По случая е образувано досъдебно производство и РУ- Ябланица, продължава работа.

54-ГОДИШЕН Е ЗАДЪРЖАН В РУ-ЛОВЕЧ, след като на 9 ноември около 02.30 ч. при управление на лек автомобил в Ловеч е спрян за полицейска проверка и пробата му за алкохол е отчела 1.50 промила в издишания въздух. По случая в РУ – Ловеч, е образувано бързо производство и работата продължава.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2023 Вестник "Троянски глас"