От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 10 ноември 2023 г.

35-ГОДИШЕН ОТ ТРОЯН Е ЗАДЪРЖАН В РУ-ЛОВЕЧ за срок до 24 часа, след като на 9 ноември около 12.30 ч. е установен противозаконно да отнема бутилка уиски от супермаркет в Ловеч. В РУ – Ловеч, е образувано досъдебно производство.

НА 9 НОЕМВРИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ТЕТЕВЕН И ЯБЛАНИЦА е проведена специализирана операция за подобряване на пътната обстановка в региона, като за времето от 13 до 17 часа полицейски служители са извършили проверка на 30 лица и 25 МПС и за установени нарушения са съставили 2 акта и 20 глоби с фиш и са връчили 7 електронни фиша.

НА 9 НОЕМВРИ ОКОЛО 08.30 Ч. В ЛОВЕЧ на кръстовище, сключено между ул. «Търговска» и Транспортен мост, 73-годишна при управление на лек автомобил и маневра ляв завой е ударила 57-годишен мъж, който се е придвижвал с велосипед. След произшествието пострадалият е откаран за преглед и лечение в болница в Плевен. Пробите за алкохол на двамата са отрицателни, а по случая в РУ – Ловеч, е образувано досъдебно производство

СИГНАЛ ЗА ГОРЯЩА КЪЩА В С. БЪЛГАРЕНЕ е получен в 06.15 ч. на 9 ноември в Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ (РСПБЗН) – Ловеч. Огънят е унищожил около 130 квадратни метра покривна конструкция и 200 кв. метра сграден фонд. Спасен е тежкотоварен автомобил. Вероятна причина за пожара е неправилно боравене с отоплителен уред.

В 12.16 Ч. НА 9 НОЕМВРИ ЕКИП НА РСПБЗН-ЛОВЕЧ Е РЕАГИРАЛ на сигнал за горящ покрив на сграда в с. Сливек. Унищожени са 15 кв. метра покривна конструкция. Спасена е една сграда. Вероятна причина за пожара е небрежност при боравене с открит огън.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2023 Вестник "Троянски глас"