От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 23 ноември 2023 г.

НА 22 НОЕМВРИ ОКОЛО 11:15 ЧАСА В ЛОВЕЧ на кръгово кръстовище, образувано от улица «Търговска» и бул. «Велико Търново», с посока на движение към третокласен път 401 на мокра пътна настилка 81-годишен при управление на лек автомобил е блъснал 62-годишен велосипедист, който е пресичал отляво надясно на пешеходна пътека, обозначена с пътен знак Д-17. Велосипедистът е откаран за преглед в Център за спешна медицинска помощ - Ловеч, след което е освободен за домашно лечение. Пробите за алкохол и на двамата водачи са отрицателни. На водача на лекия автомобил е съставен акт за нарушение на Закона за движение по пътищата.

ЗА КРАЖБА НА МЪЖКА ЧАНТА в Тетевен е задържан 57-годишен мъж, след като на 22 ноември 50-годишен е сигнализирал в местното районно управление на МВР, че му е отнета чантичка с лични документи и сумата от 80 лева. Последвали са незабавни оперативно-издирвателни мероприятия, в резултат на които служители на РУ – Тетевен, са установили и задържали 57-годишен тетевенец. Чантичката е намерена и иззета по съответния ред, а работата по случая продължава.

В РАЙОНА НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ КРАЙ С. МИКРЕ на път I-4 при км 35+200, 70-годишен от София при управление на лек автомобил е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударил в движещия се там товарен автомобил. При произшествието, станало на 22 ноември около 10:55 часа, е пострадал водачът от София, който е откаран в болница за последващо лечение. Пробите за алкохол и на двамата мъже са отрицателни, а на водача на лекия автомобил е съставен акт за нарушение на Закона за движение по пътищата.

В ЗЕМЛИЩЕТО НА СЕЛО КИРКОВА МАХАЛА (на път III-401 при км 4+500) на 22 ноември около 10:40 часа са се ударили насрещно движещи се лек автомобил «Мазда» с водач 37-годишен от София и влекач «Волво» с прикачено към него полуремарке, управляван от 34-годишен мъж. В резултат на сблъсъка на място е загинал водачът на лекия автомобил, а пътник на 47-години от същото превозно средство е откаран за лечение в болница в Плевен в тежко състояние. Пробите за алкохол и наркотици на водача на товарния автомобил са отрицателни. По случая в РУ – Угърчин, е образувано досъдебно производство и причините за пътното произшествие се изясняват под ръководството на Окръжна прокуратура – Ловеч.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"