От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 8 февруари 2024 г.

ДВАМА МЪЖЕ СА ПОСТРАДАЛИ при тежък пътен инцидент в първите минути на днешния ден. В 00:25 часа на 8 февруари в ОДМВР – Ловеч, е получен сигнал за пътнотранспортно произшествие на входа на с. Баховица. На място полицейски автопатрул е установил, че 25-годишен при управление на лек автомобил в посока от Ловеч към с. Баховица е загубил контрол над управляваното превозно средство и се е ударил в указателна табела за начало на населеното място «с. Баховица». При сблъсъка освен водачът е пострадал и 25-годишен пътник от същото превозно средство. Водачът е тестван за алкохол и наркотици, като пробата му за алкохол е отчела над 1.2 промила в издишания въздух, а тази за наркотици е с отрицателен резултат. На пътника също е взета кръвна проба за анализ. Двамата са откарани за преглед и лечение в болница в Плевен, а по случая в РУ – Ловеч, е образувано досъдебно производство и работата продължава.

НА 7 ФЕВРУАРИ ОКОЛО 10:00 ЧАСА В ЛОВЕЧ, път 301 км 48+500 с посока на движение към центъра на града, 72-годишен при управление на лек автомобил е загубил контрол над превозното средство и е катастрофирал в крайпътни храсти. След преглед в болница е установено, че водачът е имал здравословен проблем и е настанен за лечение в болница. Мъжът е тестван за употреба на алкохол, като пробата му е отрицателна.

НА 7 ФЕВРУАРИ В РУ-ТЕТЕВЕН Е ПОЛУЧЕН СИГНАЛ, че в търговски обект в с. Градежница са прокарани в обращение две подправени банкноти, всяка с номинал 100 лева. След проведени оперативно-издирвателни мероприятия, като съпричастен към деянието криминалисти са установили 17-годишен младеж от селото. По случая в РУ – Тетевен, е образувано досъдебно производство и работата продължава.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"