От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 18 март 2024 г.

39-ГОДИШЕН МЪЖ Е ЗАДЪРЖАН В РУ-ТРОЯН, след като на 16 март около 10:30 часа в района на кръгово кръстовище между ул. "Христо Ботев" и ул. "34-ти Троянски полк" е установен да управлява лек автомобил след употреба на алкохол с концентрация в издишания въздух 1.11 промила. По случая е образувано бързо производство и работата продължава.

В РУ-ТЕТЕВЕН СА ЗАДЪРЖАНИ ТРИМА МЪЖЕ от Глогово на възраст 20, 21 и 22 години и 23-годишен от Градежница като съпричастни към нанесен побой над 32-годишен мъж. На 16 март около 05:00 часа в РУ – Тетевен, е постъпил сигнал за възникнал скандал и последвало сбиване между лица пред дискотека в града. На място е изпратен полицейски екип като са установени и задържани четирима мъже, а потърпевшото лице е откарано от екип на Спешна помощ за преглед и последващо лечение към болнично заведение. По случая в РУ – Тетевен, е образувано досъдебно производство по чл. 129 ал.1 от Наказателния кодекс и работата по установяване на причините за побоя и всички участници в него продължава под ръководството на прокуратурата в града.

ЧЕТИРИМА МЪЖЕ ОТ УГЪРЧИН НА ВЪЗРАСТ ОТ 20 ДО 40 ГОДИНИ са задържани за срок до 24 часа в Районното управление на МВР в града за изясняване на тяхната съпричастност към хулигански действия, грубо нарушаващи обществения ред и нанесен побой над 28-годишен техен съгражданин. Инцидентът е станал на 17 март около 12:30 часа на улица в Угърчин. По случая е образувано досъдебно производство по чл.325 ал.1 от Наказателния кодекс и работата по изясняване на причините за конфликта продължава.

ПОЛИЦЕЙСКА ОПЕРАЦИЯ Е ПРОВЕДЕНА на 14 март на територията на Угърчин като са проверени 19 лица, 13 МПС и 1 заложна къща и за установени нарушения са съставени 1 акт по Закона за българските лични документи и 1 акт по Закона за движение по пътищата.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"