От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 18 април 2024 г.

ПРИ УПРАВЛЕНИЕ НА ТОВАРЕН АВТОМОБИЛ НА ПЪТЯ ТРОЯН-ОРЕШАК на 17 април около 14:50 часа 32-годишен от Плевен е навлязъл в насрещната лента за движение, където е последвал удар в движещия се там друг товарен автомобил с водач 20-годишен мъж. След произшествието превозните средства са с материални щети, а 20-годишният водач леко е пострадал. Пробите за алкохол на двамата мъже са отрицателни и пътните полицаи от РУ - Троян, които са посетили произшествието, са съставили акт за нарушение на Закона за движение по пътищата на водача от Плевен.

42-ГОДИШЕН Е ЗАДЪРЖАН В РУ-ТЕТЕВЕН за срок до 24 часа, след като на 17 април при управление на лек автомобил в землището на с. Български извор е спрян за полицейска проверка и пробата му за наркотични вещества е отчела положителен резултат. Мъжът е дал кръвна проба за анализ. Работа по случая продължават служителите на РУ - Тетевен.

ДВЕ КРАЖБИ НА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ СА РАЗКРИТИ от служителите на РУ – Тетевен, в рамките на два дни. Сигнал за първата кражба е получен на 15 април от 53-годишна жена, а извършителят е установен след проведени незабавни оперативно-издирвателни мероприятия – 32-годишен от с. Глогово. Сигнал за втората кражба е получен на 16 април от 16-годишно момиче от с. Градежница. След предприетите действия от полицията мобилното устройство е открито в 82-годишна жена. И двата телефона са открити и иззети по съответния ред, а по случаите в РУ – Тетевен, са образувани проверки и работата продължава.

 

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"