От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 22 април 2024 г.

СПЕЦИАЛИЗИРАНА ОПЕРАЦИЯ СРЕЩУ БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ в малките населени места е проведена на 20 и 21 април на територията, обслужвана от РУ - Троян. В хода на предприетите действия полицейските служители са проверили 52 лица и 37 МПС и за установени нарушения са съставили 1 акт и 4 глоби с фиш по Закона за движение по пътищата.

ПРИ УПРАВЛЕНИЕ НА ЛЕК АВТОМОБИЛ В ЛУКОВИТ на 20 април около 11:00 часа 52-годишна е загубила контрол върху превозното средство и се е ударила в паркиран на тротоара друг лек автомобил. Установено е, че по време на шофиране водачката е използвала мобилен телефон без устройство, позволяващо разговори без участие на ръцете. Жената е прегледана в болница и е освободена за домашно лечение. Пробата за алкохол е отрицателна, съставен й е акт за нарушение на Закона за движение по пътищата.

ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО Е ОБРАЗУВАНО В РУ-ЛОВЕЧ след получен сигнал, че в периода от 18 до 21 април е проникнато в апартамент на втория етаж на бул. «България» през ПВЦ врата на тераса, откъдето са отнети сребърни накити и около 250 лева. Криминалисти от РУ – Ловеч, продължават работа по случая.

ПРИ УПРАВЛЕНИЕ НА ЛЕК АВТОМОБИЛ НА ПЪТ 1094 край с. Карлуково на 21 април около 16:30 часа 35-годишен е блъснал движещ се пред него 14-годишен велосипедист. Детето е прегледано във филиал на Спешна помощ, след което е освободено за домашно лечение. На водача на автомобила е издаден акт за нарушение на Закона за движение по пътищата.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"