От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 2 май 2024 г.

ПРИ УПРАВЛЕНИЕ НА ЛЕК АВТОМОБИЛ В КВ. „ЛИВАДЕТО“ В ТРОЯН на 30 април около 22:35 часа 20-годишна жена е загубила контрол над превозното средство, напуснала е пътното платно и се е ударил в метална предпазна мантинела. При пътния инцидент е пострадала водачката, която е откарана за преглед в троянската болница и е оставена за наблюдение. Пробата за алкохол на младата жена е отрицателна, съставен й е акт за нарушение на Закона за движение по пътищата.

ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО Е ОБРАЗУВАНО В РУ-ЛОВЕЧ след получен на 1 май сигнал, че след разбиване на врата на гараж в с. Малиново от паркиран вътре лек автомобил е отнет портфейл със сумата от 1600 лв., златен синджир и талонът на превозното средство. Служители на РУ – Ловеч, са извършили оглед на местопроизшествието и работата по случая продължава.

НА 1 МАЙ ОКОЛО 12 ЧАСА В РУ-ЛУКОВИТ Е ПОЛУЧЕН СИГНАЛ от 57-годишен мъж от с. Бежаново, че познато на него лице му е нанесло побой. Пострадалият е прегледан в болница и е настанен за лечение, а в резултат на проведените от служители на РУ – Луковит, незабавни оперативно-издирвателни мероприятия като извършител на побоя е установен 26-годишен криминално проявен от с. Бежаново. Мъжът е задържан за срок до 24 часа и по случая в РУ – Луковит, е образувано досъдебно производство по чл.129, ал. 2, във вр. с ал. 1 от Наказателния кодекс и работата продължава.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"