От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 27 май 2024 г.

НА УЛ. "Г. С. РАКОВСКИ" В ТРОЯН АВТОПАТРУЛ на местното районно управление на МВР е спрял на 26 май около 22:40 часа за проверка лек автомобил с водач на 39-години. Мъжът е тестван с техническо средство за употреба на наркотични вещества като пробата е отчела положителен резултат за амфетамин и метамфетамин. Последвала е проверка на превозното средство, при която полицаите са открили пакетче с бяло кристалообразно вещество с приблизително тегло 1 грам. При тестване с полеви наркотест веществото е реагирало на кетамин. Мъжът е задържан, а по случая в РУ – Троян, е образувано досъдебно производство.

В РУ-ЛУКОВИТ Е ОБРАЗУВАНО БЪРЗО ПРОИЗВОДСТВО и за срок до 24 часа е задържан 56-годишен от гр. Червен бряг, който около 22:30 часа на 23 май е установен да управлява лек автомобил в града след употреба на алкохол с концентрация на алкохол в издишания възду 2.47 промила. Работа по случая продължават служителите на РУ - Луковит.

40-ГОДИШЕН ОТ ПЛЕВЕН Е ЗАДЪРЖАН В РУ-ЛУКОВИТ за срок до 24 часа, след като на 24 май около 16:30 часа е установен да управлява лек автомобил в центъра на града след употреба на норкотични вещества - кокаин. Водачът е дал кръвна проба за химичен анализ, а по случая в РУ – Луковит, е образувано досъдебно производство и работата продължава.

32-ГОДИШЕН Е ЗАДЪРЖАН В РУ-ЛОВЕЧ, след като на 24 май около 9 часа на улица в града е спрян за полицейска проверка и е установено, че в чантичката си държи опаковка с бяло кристалообразно вещество. При тестване с полеви наркотест веществото, което е с бруто теглото 9.2 грама, е реагирало на метамфетамин. По случая в РУ – Ловеч, е образувано досъдебно производство.

55-ГОДИШЕН Е ЗАДЪРЖАН В РУ-ЛОВЕЧ за шофиране след употреба на алкохол. На 26 май около 18:00 часа при управление на лек автомобил мъжът е спрян за полицейска проверка и пробата му за алкохол, направена с техническо устройство, е отчела 1.95 промила в издишания въздух. По случая е образувано бързо производство и работата продължава.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"