От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 30 май 2024 г.

НА 29 МАЙ В РУ-ТРОЯН Е ПОСТЪПИЛ СИГНАЛ, че в периода от 20 до 27 май от улица пред частен дом в с. Дебнево е отнет мотопед «Симсон», който не е в движение поради техническа неизправност. Превозното средство е обявено за общодържавно издирване, а по случая в РУ – Троян, е образувано досъдебно производство и работата продължава.

В РУ-ЛУКОВИТ НА 29 МАЙ Е ПОЛУЧЕН СИГНАЛ, че около 15 часа от околностите на с. Дерманци противозаконно е отнет товарен автомобил «Форд». Проведени са незабавни оперативно-издирвателни мероприятия, в резултат на които превозното средство е намерено изоставено на ПП I-3 до хипермаркет "Метро" в Плевен. По случая в РУ – Луковит, е образувано досъдебно производство и работата продължава.             

НА 29 МАЙ ОКОЛО 23:20 ЧАСА В ЛОВЕЧ на ул. «Ал. Стамболийски» 20-годишен при управление на лек автомобил в посока ул. «Ген. Скобелев» е напуснал пътното платно и се е ударил в метален стълб. Водачът е получил наранявания, но е отказал болнично лечение. Пробата му за алкохол е отрицателна, съставен му е акт за нарушение на Закона за движение по пътищата.

 

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"